Lysbeth Beels

 

lysbeth-nieuwefoto-1

Mercuria, coaching en astrologie

Coach/trainer/psycholoog/astroloog

  • Naam: Lysbeth Beels
  • Geboren: 29 oktober 1957
  • Adres: Bergstraat 54, 6701 AD Wageningen
  • Telefoon: 06 13755325
  • Email: lysbeth-anne@mercuria.nl
  • Praktijk: Mercuria

Persoonlijke omschrijving:
Ik ben iemand die graag met mensen werkt, problemen verheldert, oplossingen bedenkt, mensen stimuleert, en nieuwe projecten initiëert. Ik houd van een creatieve, maatgerichte aanpak van situaties, en werk zowel graag zelfstandig in mijn praktijk Mercuria als in samenwerkingsverbanden (zoals Zin in Werk – www.zininwerk.net).
Als coach sterk ik mensen in hun ontwikkeling, keuzes en bezieling, en zingeving in hun leven en werk. Mijn inbreng is erop gericht mensen bij zichzelf te brengen en van daaruit met hun vraagstuk aan de slag te gaan. Vraagstellingen liggen meest op het gebied van werk, loopbaan, keuzeprocessen, biografie, zingeving, of over kinderen. In teamtrainingen voor Zin in Werk gaat het vaak om processen in de samenwerking, onderlinge rollen, communicatie, doelen, waarden, motivatie, drijfveren.

Ervaring:
Ik heb gewerkt in het bedrijfsleven als assessmentpsycholoog, opleidingsfunctionaris, trainer, ontwikkelaar en coach bij meerdere adviesbureaus en als freelancer. In deze functies kan ik mijn interesse in de mens en zijn ontwikkeling in werk en leven goed kwijt. Ik heb gemerkt dat ik daar een waardevolle bijdrage kan geven aan leven en werk van mijn cliënten.
Ook heb ik als pedagogisch medewerker gewerkt, en groepen kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar begeleid in hun ontwikkeling. Hierin heb ik veel mogen ontdekken en ervaren over ontwikkeling, creativiteit en sociale interactie in de jeugd, waardoor mijn zicht op de levensloop van mensen en de interactie tussen ouder en kind is verbreed.

Achtergrond:
Ik werk met diverse methodes vanuit mijn achtergrond als psycholoog, loopbaancoach, bezielingscoach, opvoedcoach, diverse opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (o.a. NLP, focussen, enneagram, intuïtieve ontwikkeling), symbolische psychologie (Jung) en astrologie (erkend lid AVN), en kies vanuit mijn ervaring en intuïtie wat op een bepaald moment het meest aansluit bij de persoon of situatie.