15 juli 2016

Persoonlijke effectiviteit

hart-rood-1

Ons aanbod met betrekking tot persoonlijke effectiviteit:

Voorkomen en begeleiden burn-out, begeleiding bij re-integratie
Een burnout is een overduidelijk signaal dat het zo niet verder kan. Hoe dan wel? Hoe kom je verder vanuit de huidige situatie? Bij reïntegratie ondersteunen onze coaches om dit proces goed te laten verlopen.

Coaching bij keuze- en zingevingsvragen
Sta je op een kruispunt in je leven en weet je niet welke weg je in moet slaan? Of wil je je leven anders indelen, maar weet je niet goed hoe? Omdat leven en werk nauw met elkaar samenhangen komen beide aan bod in de gesprekken. Onze coaches kunnen je hierbij begeleiden.

Begeleiding bij beroepskeuze, loopbaan, mobiliteit
Leren hoe je een actieve rol kunt vervullen bij veranderingen in je werk en je interne en externe mobiliteit kunt vergroten.

Filosofisch consult, gedachten ordenen voor nieuwe inzichten
Heb je een probleem waar je maar niet uit komt? Draaien je gedachten in cirkeltjes rond? Een filosofisch consult kan dan een uitkomst zijn. Een filosoof geeft geen oplossingen of advies, maar helpt je door het stellen van relevante vragen met het ordenen van je gedachten. Zo kun je zelf tot nieuwe gedachten en inzichten komen.

Workshop creatief denken
We gaan aan de slag met een tiental creatief denken tools. Waarbij echt out if the box mag worden gedacht om vervolgens de creatieve ideeën weer terug te brengen tot de praktische toepasbaarheid.

Werken vanuit bezieling
Werken vanuit bezieling geeft voldoening van binnenuit, en tilt je bijdrage op een hoger niveau. Waar zit jouw bezieling, en hoe kun je die (nog meer) inbrengen?

Wilt u meer informatie over een van deze producten neem dan contact op via de email: info@zininwerk.net of bel met 06 13755325 of 06 52711965