25 april 2018

Wageningse week van de bevlogenheid

logo-zininwerk-wvdb-2

Ook in 2019 gaan we ons weer actief inzetten om de week van de Bevlogenheid (17 tm 23 juni) in Wageningen onder de aandacht te brengen. Want bevlogenheid sluit naadloos aan bij de missie van het netwerk Zin in Werk zoals je hieronder kunt lezen.

Waarom bevlogenheid? Activiteiten vanuit bevlogenheid zorgen voor mooiere resultaten, meer voldoening en meer geluk. Zeker zinvol dus om daar een keer bewust bij stil te staan. Doel van alle aandacht in deze speciale week is om mensen te interesseren, te informeren en hen te inspireren om (meer) vanuit bevlogenheid te leven en werken.

Het netwerk Zin in Werk is een samenwerkingsverband van vier coaches en trainers. Zij zijn tijdens deze week zelf ook actief om bevlogenheid en zin in werk in de stad zichtbaar te maken en aan te moedigen. Zij willen dat graag doen samen met andere organisaties in Wageningen. Wil je mee doen? Meld je dan bij ons aan! Je kunt je ook abonneren op de maandelijkse nieuwsbrief die in aanloop van de week van de bevlogenheid wordt uitgegeven. Mail dan naar: zininwerk.net