15 juli 2016

Werksfeer en plezier

hart-blauw-1

Ons aanbod met betrekking tot werksfeer en plezier:

Filosofische wandeling mét thema
Samen in gesprek over onderwerpen waar je het meestal niet over hebt bij de koffie en dan ook nog wandelend in de natuur voor extra inspiratie. Je loopt in 2-tallen en bespreekt een vraag die uit het thema voortkomt. Vervolgens verdiept een natuurervaring je denkproces. Tussendoor bespreken we met elkaar de vaak verrassende uitkomsten.

Zin in Werk gesprekken
Een Zin-in- werk gesprek is een coachgesprek voor medewerkers gericht op meer werkplezier en betekenisvol werken; het draagt bij aan het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van mensen in de organisatie.

Werksfeer & plezier succesvol creëren
Maak kennis met de 5 personages om succesvol te creëren. Je kunt door deze methode makkelijk omgaan met weerstand, mogelijke knelpunten en je wordt érg creatief!

‘Doe eens gek, geef me eens Feedback’
Leren feedback vragen, geven en ontvangen zorgt voor reflectie op het werk en draagt zo bij aan continue verbetering van werkprocessen.

Oordeelloos communiceren
Oordeelloze communicatie is communicatie met een verbindende werking, het bevordert positieve samenwerking tussen professionals.

Training wandel-coaching voor teamleiders en managers met coachtaken
We zitten veel te veel. Wandelen in de natuur geeft de mens meer ruimte om zichzelf te zijn. Beide aspecten komen bij elkaar als je tijdens je coach/begeleidingsgesprekken met je medewerker gaat wandelen. Hoe kun je nog meer plezier beleven aan een coachwandeling? Met elkaar gaan we op ontdekking door een scala van natuurwerkvormen. Ervaren, reflecteren en direct de volgende dag toepassen.

Wilt u meer informatie over een van deze producten neem dan contact op via de email: info@zininwerk.net of bel met 06 13755325 of 06 52711965