15 juli 2016

Ziekte en verzuimpreventie

hart-groen-1

Ons aanbod met betrekking tot ziekte en verzuimpreventie:

Initiëren van lunch-wandelprogramma
We zitten te veel en hebben het te druk. Zelfs tijdens de lunch is er nauwelijks tijd even naar buiten te gaan. Door het creëren van een regelmaat kan daar verandering in worden gebracht. Elke dag een lunchwandeling waar je naar uitkijkt motiveert. Samen met het team gaan we op zoek naar de kansen en mogelijkheden.

Omgaan met stress, werken aan vitaliteit
Een beetje spanning kan stimuleren, maar teveel stress belemmert het functioneren, het plezier in werk, de prestatie, en de samenwerking. Hoe kun je negatieve stressfactoren minimaliseren, en positieve uitdaging of flow ervaren?

Onderzoek en omgaan met balans werk-privé
Coachgesprekken voor werknemers voor een betere balans werk privé. Leren om te plannen, samenwerken, loslaten en delegeren.

Speedcoaching verzuimpreventie
In 1-op-1 coachgesprek van circa 1 uur wordt nagegaan hoe het verzuim van de medewerker kan worden teruggebracht.

Vitaliteitsgesprekken
In de vitaliteitstgesprekken gaat de coach met de medewerker kijken naar de vier levensgebieden: naar het handelen ofwel fysieke domein, het denken, (IQ), het voelen (EQ) en naar zingeving (SQ). Als deze in evenwicht zijn dan is er sprake van vitaliteit. Waar de medewerker laag scoort gaan we nader naar kijken.

Wilt u meer informatie over een van deze producten neem dan contact op via de email: info@zininwerk.net of bel met 06 13755325 of 06 52711965